Најновије

"Неке друге мајке“: Психолошки трилер Кетрин Фокнер препун вртоглавих обрта

Желећете да будете једна од њих... док их не упознате. Уживаћете у овој причи о мајчинству, тајнама, зависти... Преокрети ће вас наводити да нагађате до последње странице романа.

После великог успеха који је постигла дебитантским романом "Нека друга ја", Кетрин Фокнер наставила је да учвршћује своју репутацију врсне списатељице преточивши свој таленат у још један бриљантни психолошки трилер (Вулкан издаваштво). 

Стављајући у средиште приче тему мајчинства, истраживачка новинарка магазина Тајмс у новом роману "Неке друге мајке" отвара много актуелних али и ванвременских питања.

Да ли је живот у богатим лондонским четвртима са блиставим кућама, скупим бранчевима и раскошним дечјим забавама заиста савршен и колика је цена истине, откријте у новој напетој и узбудљивој причи енглеске списатељице.

Након што је напустила посао да би се посветила улози мајке, Таш жели да се врати новинарству. Када је Софи, млада дадиља, пронађена мртва под сумњивим околностима, схвата да би управо то могла да буде прича која ће јој поново покренути каријеру. Али она тражи и нешто друго – нове пријатељице, друге мајке, префињене жене које живе окружене луксузом.

Али када још једну жену пронађу мртву, јасно је да се у тој малој заједници дешава много више од онога што се на први поглед види. Што више истражује, Таш има све више питања. Да ли су те жене заиста њене пријатељице? Или постоји други, опаснији разлог зашто су је тако брзо примиле у њихов ексклузивни свет?

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА