Najnovije

"Neke druge majke“: Psihološki triler Ketrin Fokner prepun vrtoglavih obrta

Želećete da budete jedna od njih... dok ih ne upoznate. Uživaćete u ovoj priči o majčinstvu, tajnama, zavisti... Preokreti će vas navoditi da nagađate do poslednje stranice romana.

Posle velikog uspeha koji je postigla debitantskim romanom "Neka druga ja", Ketrin Fokner nastavila je da učvršćuje svoju reputaciju vrsne spisateljice pretočivši svoj talenat u još jedan briljantni psihološki triler (Vulkan izdavaštvo). 

Stavljajući u središte priče temu majčinstva, istraživačka novinarka magazina Tajms u novom romanu "Neke druge majke" otvara mnogo aktuelnih ali i vanvremenskih pitanja.

Da li je život u bogatim londonskim četvrtima sa blistavim kućama, skupim brančevima i raskošnim dečjim zabavama zaista savršen i kolika je cena istine, otkrijte u novoj napetoj i uzbudljivoj priči engleske spisateljice.

Nakon što je napustila posao da bi se posvetila ulozi majke, Taš želi da se vrati novinarstvu. Kada je Sofi, mlada dadilja, pronađena mrtva pod sumnjivim okolnostima, shvata da bi upravo to mogla da bude priča koja će joj ponovo pokrenuti karijeru. Ali ona traži i nešto drugo – nove prijateljice, druge majke, prefinjene žene koje žive okružene luksuzom.

Ali kada još jednu ženu pronađu mrtvu, jasno je da se u toj maloj zajednici dešava mnogo više od onoga što se na prvi pogled vidi. Što više istražuje, Taš ima sve više pitanja. Da li su te žene zaista njene prijateljice? Ili postoji drugi, opasniji razlog zašto su je tako brzo primile u njihov ekskluzivni svet?

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA