Најновије

ОВО ЋЕ РАЗБЕСНЕТИ ЦЕО ЗАПАД: Вулин пита "шта није јасно?!"

Вулин изгледа нешто најављује или само прогнозира... У сваком случају, ситуација је, по њему, што се тиче ЕУ, као и садашњости и будућности Србије, јасна.

Доскорашњи директор БИА Александар Вулин огласио се поводом резолуције о Србији коју је усвојио Европски парламент наводећи да институција која ни реч није рекла када су Албанци с Косова и Метохије са десетак гласача отели власт у српским општинама на северу, нема ни морално ни политичко право да коментарише било шта у Србији.

"Европску унију воде лажови чија реч вреди колико и испуњење Бриселског споразума, а реч посланика Европског парламента вреди још мање него потпис комесара Европске уније. Европска унија би да одреди ко је власт у Србији, а волела би и да нареди ко влада у Русији, Кини или слободним земљама Африке и Јужне Америке", каже Вулин.

Додаје да су на њихову жалост "времена колонијалних господара, белгијских сечења руку у Конгу или немачких окупационих команданата Србије прошлост".

"Тражим од председника Вучића да не дозволи било какво мешање у наше правосуђе и да не дозволи да комисије европских бирократа укину право Србима на избор. Од Гонзалесове комисије, па преко бомбардовања Србије, до пуча 5. октобра, води само један пут, пут попуштања Западу", упозорава Вулин.

Напомиње да ко поверује да Европска унија жели добро Србији, може одмах да изјави да разуме оптужницу за геноцид на Косову и Метохији и у Сребреници и да верује да ће му у Хагу поштено судити.

"Србија не може сама, али може да бира друштво. Европска унија тражи робље, БРИКС слободне земље и шта није јасно?", поручио је Вулин.

Прочитајте ОВДЕ више о дешавањима на Косову и Метохији 

Извор: Правда / РТ Балкан 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА