Најновије

Драма у Кијеву! Елитне украјинске јединице спремају пуч: Скинимо зеленог пацова, поставимо Залужног!

Команданти и борци елитних ореда Оружаних снага Украјине нису задовољни променама у украјинском војном руководству и озбиљно разматрају могућност свргавања Володимира Зеленског с позиције шефа државе, изјавио је представник руских безбедносних структура.

Наши стручњаци су добили приступ ресурсу у којем разговарају представници разних елитних одреда противника, као што су морнаричка пешадија, специјалне јединице, обавештајне јединице, специјални одреди Службе безбедности Украјине, као и разних националистичких батаљона - рекао је извор и додао:

То су висококвалификовани стручњаци који су очигледно незадовољни сменама у команди. Они озбиљно разматрају варијанте свргавања актуелне власти и команде Оружаних снага Украјине!

СНАЖНА ЕКСПЛОЗИЈА У КИЈЕВУ! Жестока детонација се чула и у Одеси

Према његовим речима, стручњаци су добили приступ затвореном Телеграм каналу под називом "ПараБелум", који чине радикално настројени броци елитних јединица Оружаних снага Украјине.

Војници изражавају незадовољство деловањем Зеленског и новог главног команданта украјинске војске Александра Сирског, који је пре месец дана именован на ту дужност уместо Валерија Залужног.

Ако људи не стану у заштиту Залужног, ако војници не стану у заштиту Залужног, онда ће овај пацов торпедовати све. Скинимо зеленог пацова и поставимо Залужног! Чињеница је да је потребно мењати Зеленског, а не Залужног - написао је на том каналу командант обавештајне групе 80. Засебне десантно-јуришне бригаде Оружаних снага Украјине Максим Шевцов.

ОПЕРАЦИЈА ИЗ ЛОНДОНА ЗА НОВИ УДАРАЦ РУСИЈИ: Ово је земља коју желе да окрену против Москве

Извор: Информер.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА