Најновије

МИЛОЈЕВИЋ ПРЕД ДУЕЛ СА КРАГУЈЕВЧАНИМА: Њихови резултати заслужују велико поштовање! Ипак, фокусирани смо на своју игру

Очекује нас спектакл на “Маракани”. Актуелни шампион Србије, Црвена звезда у недељу од 16.00 пред својом публиком дочекује Раднички из Крагујевца, најлепше изненађење пролећног дела сезоне.

Црвено-бели су пре неколико дана победом у Нишу преотели лидерску позицију табеле од Партизана и сада за задатак имају да на њој и остану. На ноге им долазе Крагујевчани, који имају феноменалан низ од седам узастопних победа.

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Владан Милојевић, је у изјави пред утакмицу истакао да противник заслужује свако поштовање.

– Раднички игра феноменално, није лако направити серију, као што су то они учинили. Наступају добро, агресивно, пожртвовано, надахнуто, свака им част. Честитам на томе тренеру Радничког, његовом стручном штабу, као и самим играчима. Показали су да су одлична екипа и да су у доброј форми. Резултати су им за поштовање – истакао је Милојевић, па додао:

– Као што сам већ рекао ради се о екипи која игра надахнуто, дисциплиновано у свим фазама. Изузетно су јаки као колектив, добро вођени, те сам сигуран да опасност прети осим нападача и од остатка екипе.

Када је реч о кадровској ситуацији, Милојевић је рекао да ће све да буде познато после данашњег тренинга. Искористио је прилику да помене Александра Катаија који се уписао у стрелце у победи над Нишлијама:

– Катаи је веома битан играч за нас, полако улази у форму и добија минуте. Видећемо колико ће играти сутра.

За крај, додао је да је притисак за њега и његову екипу неминовна ствар.

– Притисак увек постоји и увек ће бити присутан. Пред утакмицу у Нишу сам рекао, као што ћу то учинити и сад фокусирани смо само на нашу игру и резултате.

Извор:  Maxbetsport.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА