Najnovije

MILOJEVIĆ PRED DUEL SA KRAGUJEVČANIMA: NJihovi rezultati zaslužuju veliko poštovanje! Ipak, fokusirani smo na svoju igru

Očekuje nas spektakl na “Marakani”. Aktuelni šampion Srbije, Crvena zvezda u nedelju od 16.00 pred svojom publikom dočekuje Radnički iz Kragujevca, najlepše iznenađenje prolećnog dela sezone.

Crveno-beli su pre nekoliko dana pobedom u Nišu preoteli lidersku poziciju tabele od Partizana i sada za zadatak imaju da na njoj i ostanu. Na noge im dolaze Kragujevčani, koji imaju fenomenalan niz od sedam uzastopnih pobeda.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Vladan Milojević, je u izjavi pred utakmicu istakao da protivnik zaslužuje svako poštovanje.

– Radnički igra fenomenalno, nije lako napraviti seriju, kao što su to oni učinili. Nastupaju dobro, agresivno, požrtvovano, nadahnuto, svaka im čast. Čestitam na tome treneru Radničkog, njegovom stručnom štabu, kao i samim igračima. Pokazali su da su odlična ekipa i da su u dobroj formi. Rezultati su im za poštovanje – istakao je Milojević, pa dodao:

– Kao što sam već rekao radi se o ekipi koja igra nadahnuto, disciplinovano u svim fazama. Izuzetno su jaki kao kolektiv, dobro vođeni, te sam siguran da opasnost preti osim napadača i od ostatka ekipe.

Kada je reč o kadrovskoj situaciji, Milojević je rekao da će sve da bude poznato posle današnjeg treninga. Iskoristio je priliku da pomene Aleksandra Kataija koji se upisao u strelce u pobedi nad Nišlijama:

– Katai je veoma bitan igrač za nas, polako ulazi u formu i dobija minute. Videćemo koliko će igrati sutra.

Za kraj, dodao je da je pritisak za njega i njegovu ekipu neminovna stvar.

– Pritisak uvek postoji i uvek će biti prisutan. Pred utakmicu u Nišu sam rekao, kao što ću to učiniti i sad fokusirani smo samo na našu igru i rezultate.

Izvor:  Maxbetsport.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA