Најновије

ЂИЛАС ПОЗИВА НА ВЕЛИКИ САВЕЗ: Сви који су за промене, а посебно место за јавне личности који желе бољу Србију!

На нове београдске изборе, уз услов да се почне са применом препорука ОДИХР-а посебно кад је бирачки списак у питању, треба изаћи у форми савеза свих који су за промене, каже Драган Ђилас, председник Странке слободе и правде, у саопштењу прослеђеном медијима.

Тај савез би чиниле све странке које су део коалиције Србија против насиља и коалиције Нада, али и све друге странке за које смо сви сигурни да су опозиција овом режиму. У оквиру тог Савеза посебно место би требало да заузму угледне јавне личности чији би ангажман био у складу са оним што је тим људима који се не баве политиком, али се боре за бољу Србију, прихватљиво, стоји у саопштењу.

На тај начин би на дан избора у ствари имали референдум на коме би се сви Београђани, али само Београђани, изјаснили да ли су или нису за то да њиховим градом и даље управљају Шапић, Вучић, Брнабић.. Имајући у виду да је упркос крађи опозиција победила 17. децембра, као и снагу оваквог окупљања, апсолутно сам сигуран да такав референдум може да има само један резултат, поручује Ђилас.

Прочитајте ОВДЕ шта су социјалисти поручили напредњацима

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА