Najnovije

ĐILAS POZIVA NA VELIKI SAVEZ: Svi koji su za promene, a posebno mesto za javne ličnosti koji žele bolju Srbiju!

Na nove beogradske izbore, uz uslov da se počne sa primenom preporuka ODIHR-a posebno kad je birački spisak u pitanju, treba izaći u formi saveza svih koji su za promene, kaže Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde, u saopštenju prosleđenom medijima.

Taj savez bi činile sve stranke koje su deo koalicije Srbija protiv nasilja i koalicije Nada, ali i sve druge stranke za koje smo svi sigurni da su opozicija ovom režimu. U okviru tog Saveza posebno mesto bi trebalo da zauzmu ugledne javne ličnosti čiji bi angažman bio u skladu sa onim što je tim ljudima koji se ne bave politikom, ali se bore za bolju Srbiju, prihvatljivo, stoji u saopštenju.

Na taj način bi na dan izbora u stvari imali referendum na kome bi se svi Beograđani, ali samo Beograđani, izjasnili da li su ili nisu za to da njihovim gradom i dalje upravljaju Šapić, Vučić, Brnabić.. Imajući u vidu da je uprkos krađi opozicija pobedila 17. decembra, kao i snagu ovakvog okupljanja, apsolutno sam siguran da takav referendum može da ima samo jedan rezultat, poručuje Đilas.

Pročitajte OVDE šta su socijalisti poručili naprednjacima

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA