Најновије

МИЛАНОВИЋ НИЈЕ НАТО ФАН: Ок, али...

Капира ситуацију!?

Хрватски председник Зоран Милановић поручио је данас да је Хрватска лојална чланица НАТО-а, али се, истакао је, треба посветити себи и наоружању земље.

"Рафали неће решити ништа, они су скупоцена ципела, али друга нога је још у опанку", рекао је Милановић у Градецу, где борави у оквиру ускршњих празника.

Милановић је рекао да су "авиони лепа ствар" који је требало ХДЗ-у да послуже за "предизборни трик", али изгледа да неће.

Подсетио је да је забранио прелет Рафала изнад Загреба и да ће то радити све док је председник. "Али нећу још дуго бити председник, бићу премијер", рекао је Милановић новинарима, пренела је загребачка Н1.

Милановић је поново критиковао Владу и премијера Андреја Пленковића за рушење Устава и избегавања да сазове Веће за националну безбедност.

Иначе, хрватски портал "Индекс" је ноћас, минут после поноћи као "првоаприлску шалу" објавио информацију да је Милановић изненада поднео оставку Уставном суду на председничку функцију, те да ће га на тој функцији заменити оснивач Домовинског покрета Мирослав Шкоро, који је у међувремену престао да се бави политиком.

Прочитајте ОВДЕ о борбама код Часовог Јара 

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА