Najnovije

MILANOVIĆ NIJE NATO FAN: Ok, ali...

Kapira situaciju!?

Hrvatski predsednik Zoran Milanović poručio je danas da je Hrvatska lojalna članica NATO-a, ali se, istakao je, treba posvetiti sebi i naoružanju zemlje.

"Rafali neće rešiti ništa, oni su skupocena cipela, ali druga noga je još u opanku", rekao je Milanović u Gradecu, gde boravi u okviru uskršnjih praznika.

Milanović je rekao da su "avioni lepa stvar" koji je trebalo HDZ-u da posluže za "predizborni trik", ali izgleda da neće.

Podsetio je da je zabranio prelet Rafala iznad Zagreba i da će to raditi sve dok je predsednik. "Ali neću još dugo biti predsednik, biću premijer", rekao je Milanović novinarima, prenela je zagrebačka N1.

Milanović je ponovo kritikovao Vladu i premijera Andreja Plenkovića za rušenje Ustava i izbegavanja da sazove Veće za nacionalnu bezbednost.

Inače, hrvatski portal "Indeks" je noćas, minut posle ponoći kao "prvoaprilsku šalu" objavio informaciju da je Milanović iznenada podneo ostavku Ustavnom sudu na predsedničku funkciju, te da će ga na toj funkciji zameniti osnivač Domovinskog pokreta Miroslav Škoro, koji je u međuvremenu prestao da se bavi politikom.

Pročitajte OVDE o borbama kod Časovog Jara 

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA