Најновије

ДОДИК ЗАГРМЕО: Постоје озбиљни докази да је Сребреница договор Клинтона и Алије!

Гурањем резолуције о Сребреници у Генералној скупштини УН-а бошњачки политичари у БиХ трајно ће урушити сваку могућност договора са Србима, поручио је данас из Париза председник Републике Српске Милорад Додик.
Додик / Скриншот

Додик / Скриншот

Додик је на друштвеној мрежи Икс истакао да БиХ не може да преживи ову, како каже, подвалу у вези са Сребреницом, до које је дошло потпуном злоупотребом и приватизацијом институција од Бошњака, спонзорисаних од Немачке.

"Све у вези са Сребреницом је један политички пројекат који треба трајно да обележи српски народ, а историја ће показати да ли је то пројекат бившег председника Америке Била Клинтона и тадашњег бошњачког лидера у БиХ Алије Изетбеговића", написао је Додик.

Истакао је да Срби не смеју да наседају на ове провокације бошњачких политичара и њихових спонзора са Запада, који су и тада, а и сада, имали за циљ сатанизацију српског народа.

"Постоје озбиљни докази да је Сребреница била договор Алије Изетбеговића и Била Клинтона. Ни у том смислу догађаји у Сребреници не могу се по међународном праву окарактерисати као геноцид", навео је Додик.

Бошњаци и Немци првенствено, који желе да оперу своју злочиначку прошлост, сада желе политичким насиљем да наметну то питање.

"Ми Срби кажемо да то није био геноцид и да не прихватамо никакве резолуције нити платформе", навео је Додик и истакао:

"Као нација треба да одбацимо наметање овог питања, да му не дајемо никакво покриће. За Србе то није био геноцид и апсолутно треба одбацити било какву спекулацију о томе".

Прочитајте ОВДЕ о ударима руских дронова на Артјемовском правцу фронта

Извор: Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА