Најновије

ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ: Уједињење патриотских снага је одговор на претње и унутрашње и спољашње! (ВИДЕО)

Председница Српске странке Заветници, Милица Ђурђевић Стаменковски, гостујући на Информер телевизији изјавила је да Запад има тенденцију да Србима пришива различите етикете, како би покушали да оправдају агресију на нашу земљу. 
Милица Ђурђевић Стаменковски / Скриншот

Милица Ђурђевић Стаменковски / Скриншот

„Ми смо први народ у Европи који је био нападнут војно после Другог светског рата, реч је о подухвату у коме је несразмера снага била незапамћена у новијој политичкој историји“, нагласила је председница Заветника.

Она истиче да смо и тада и данас имали снаге да се одупремо ултиматумима, чиме смо доказали да смо народ који негује континуитет слободарства и који чува свој суверенитет, што је поручено и са састанка председника Републике Србије и највишим руководством Републике Српске.

Милица Ђурђевић наводи да резолуција о Сребреници има за циљ да лажно оптужи Србе за геноцид, како би се на дуже стазе урушио статус Републике Српске и како би се тај ентитет означио геноцидном творевином.

„Ако погледамо искуства наших предака, уочићемо да су они приликом свих својих великих подвига, најпре се обрачунали са нашим највећим непријатељем, а то је наша неслога“, закључује Ђурђевић, додајући да је улазак Заветника у коалицију са СНС-ом и СПС-ом управо процес те националне консолидације и уједињавања.

Прочитајте ОВДЕ о усијаним тензијама на Блиском истоку

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА