Najnovije

ĐURĐEVIĆ STAMENKOVSKI: Ujedinjenje patriotskih snaga je odgovor na pretnje i unutrašnje i spoljašnje! (VIDEO)

Predsednica Srpske stranke Zavetnici, Milica Đurđević Stamenkovski, gostujući na Informer televiziji izjavila je da Zapad ima tendenciju da Srbima prišiva različite etikete, kako bi pokušali da opravdaju agresiju na našu zemlju. 
Milica Đurđević Stamenkovski / Skrinšot

Milica Đurđević Stamenkovski / Skrinšot

„Mi smo prvi narod u Evropi koji je bio napadnut vojno posle Drugog svetskog rata, reč je o poduhvatu u kome je nesrazmera snaga bila nezapamćena u novijoj političkoj istoriji“, naglasila je predsednica Zavetnika.

Ona ističe da smo i tada i danas imali snage da se odupremo ultimatumima, čime smo dokazali da smo narod koji neguje kontinuitet slobodarstva i koji čuva svoj suverenitet, što je poručeno i sa sastanka predsednika Republike Srbije i najvišim rukovodstvom Republike Srpske.

Milica Đurđević navodi da rezolucija o Srebrenici ima za cilj da lažno optuži Srbe za genocid, kako bi se na duže staze urušio status Republike Srpske i kako bi se taj entitet označio genocidnom tvorevinom.

„Ako pogledamo iskustva naših predaka, uočićemo da su oni prilikom svih svojih velikih podviga, najpre se obračunali sa našim najvećim neprijateljem, a to je naša nesloga“, zaključuje Đurđević, dodajući da je ulazak Zavetnika u koaliciju sa SNS-om i SPS-om upravo proces te nacionalne konsolidacije i ujedinjavanja.

Pročitajte OVDE o usijanim tenzijama na Bliskom istoku

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA