Најновије

ОБУСТАВЉА СЕ ПРЕТРАГА ТЕЛА ДАНКЕ ИЛИЋ У ОВОМ ОБИМУ? Чекају се нове информације

У Борском округу се наставља потрага за телом двогодишње Данке Илић, десети дан након хапшења осумњичених за њено убиство. Претрага терена је у току, праћена прегледима корита Злотске реке, од села Злот до места Сумраковац, као и различитих резервоара за воду у региону.

Интензивна потрага је делом фокусирана на цистерне и резервоаре, с обзиром на то да су оба осумњичена за убиство били запослени у ЈКП "Водовод" и били су упознати са локацијама и распоредом тих објеката.

Постоје незваничне информације да би потрага могла бити обустављена у овом обиму већ сутра, али ће се наставити другачијим методама.

Чланови Управе криминалистичке полиције (УКП) из Београда и Бора од уторка претражују околину куће једног од осумњичених у селу Злот, као и Лазарев кањон и јаму изнад кањона дубоку 70 метара.

Данка Илић нестала је 26. марта, а након десетодневне потраге ухапшени су Ј.С. и Д.Д. из Бора. Осумњичени су да су девојчицу ударили аутомобилом, а потом њено тело однели на непознату локацију. Убрзо после тога, ухапшени су и отац и брат осумњиченог, због сумње да су помогли у премештању тела. Директор ЈП "Водовод" у Бору поднео је оставку из моралних разлога.

Истрага је и даље у току, док се чекају нови развоји и информације које би могле довести до проналаска мале Данке.

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА