Najnovije

OBUSTAVLJA SE PRETRAGA TELA DANKE ILIĆ U OVOM OBIMU? Čekaju se nove informacije

U Borskom okrugu se nastavlja potraga za telom dvogodišnje Danke Ilić, deseti dan nakon hapšenja osumnjičenih za njeno ubistvo. Pretraga terena je u toku, praćena pregledima korita Zlotske reke, od sela Zlot do mesta Sumrakovac, kao i različitih rezervoara za vodu u regionu.

Intenzivna potraga je delom fokusirana na cisterne i rezervoare, s obzirom na to da su oba osumnjičena za ubistvo bili zaposleni u JKP "Vodovod" i bili su upoznati sa lokacijama i rasporedom tih objekata.

Postoje nezvanične informacije da bi potraga mogla biti obustavljena u ovom obimu već sutra, ali će se nastaviti drugačijim metodama.

Članovi Uprave kriminalističke policije (UKP) iz Beograda i Bora od utorka pretražuju okolinu kuće jednog od osumnjičenih u selu Zlot, kao i Lazarev kanjon i jamu iznad kanjona duboku 70 metara.

Danka Ilić nestala je 26. marta, a nakon desetodnevne potrage uhapšeni su J.S. i D.D. iz Bora. Osumnjičeni su da su devojčicu udarili automobilom, a potom njeno telo odneli na nepoznatu lokaciju. Ubrzo posle toga, uhapšeni su i otac i brat osumnjičenog, zbog sumnje da su pomogli u premeštanju tela. Direktor JP "Vodovod" u Boru podneo je ostavku iz moralnih razloga.

Istraga je i dalje u toku, dok se čekaju novi razvoji i informacije koje bi mogle dovesti do pronalaska male Danke.

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA