Најновије

КРАЈ САГЕ! Бахар се враћа у изралески тим, Звезда мора да му исплати…

Окончана је сага око бившег тренера Звезде, једног од најнеуспешнијих у новијој историји црвено-белих кад је реч о уложеном новцу у њега и очекивањима. Израелац се враћа у отаџбину.

Како је пренео портал Оне, Барак Бахар се на лето враћа на клупу Макабија из Хаифе, са којим је освојио три титуле првака Израела и елиминисао Црвену звезду из Лиге шампиона. То је била препорука за долазак у Београд, али је Бахар у Србији провео само једну полусезону. Звезда је под његовим вођством била најгори тим групне фазе Лиге шампиона, док је у првенству после пораза у 171. вечитом дербију заостајала за Партизаном.

Били су за Бахарове услуге заинтересовани и у Макабију из Тел Авива, желео га је ФС Израела на месту селектора, али је клуб из Хаифе био најконкретнији. Како наводи израелски портал, Баракова плата би требало да буде око пола милиона долара. У Звезди је имао три пута већа примања.

Уговор ће да потпише на две године, уз опцију продужетка сарање на још годину дана. Клуб са “Маракане” мораће да му исплати једну годину уговора.

ЛУЂИ СМО НЕГО ШТО МИСЛИТЕ! Иран послао јасну поруку

Извор: Maxbetsport.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА