Najnovije

KRAJ SAGE! Bahar se vraća u izraleski tim, Zvezda mora da mu isplati…

Okončana je saga oko bivšeg trenera Zvezde, jednog od najneuspešnijih u novijoj istoriji crveno-belih kad je reč o uloženom novcu u njega i očekivanjima. Izraelac se vraća u otadžbinu.

Kako je preneo portal One, Barak Bahar se na leto vraća na klupu Makabija iz Haife, sa kojim je osvojio tri titule prvaka Izraela i eliminisao Crvenu zvezdu iz Lige šampiona. To je bila preporuka za dolazak u Beograd, ali je Bahar u Srbiji proveo samo jednu polusezonu. Zvezda je pod njegovim vođstvom bila najgori tim grupne faze Lige šampiona, dok je u prvenstvu posle poraza u 171. večitom derbiju zaostajala za Partizanom.

Bili su za Baharove usluge zainteresovani i u Makabiju iz Tel Aviva, želeo ga je FS Izraela na mestu selektora, ali je klub iz Haife bio najkonkretniji. Kako navodi izraelski portal, Barakova plata bi trebalo da bude oko pola miliona dolara. U Zvezdi je imao tri puta veća primanja.

Ugovor će da potpiše na dve godine, uz opciju produžetka saranje na još godinu dana. Klub sa “Marakane” moraće da mu isplati jednu godinu ugovora.

LUĐI SMO NEGO ŠTO MISLITE! Iran poslao jasnu poruku

Izvor: Maxbetsport.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA