Најновије

ШОК НА ИСПИТИВАЊУ: Терориста рекао име, план је био бег за Кијев

Нови детаљи о терористичком нападу на Крокус Сити Хал добијају се из испитивања ухапшених терориста, објавио је ФСБ. У фрагментима испитивања, четворица учесника напада јасно наводе име свог координатора - Сајфула.

Према њиховим изјавама, Сајфуло је одиграо кључну улогу у организацији овог злочина: одабрао је место напада, обезбедио оружје и планирао путеве за бекство. Када су били упитани о даљим плановима након напада, одговор је био да је њихов следећи циљ био Кијев.

Ово откриће додаје нову димензију истрази о нападу који је потресао јавност и изазвао осуде широм света. ФСБ наставља са даљим истраживањима како би се утврдио пун обим планираних акција терористичке групе и њихових веза, као и да се пронађу сви саучесници.

Безбедносне снаге су у појачаној приправности, док се наставља трагање за Сајфулом и евентуалним додатним члановима мреже задуженим за планирање и извођење терористичких аката. Јавност је позвана да буде опрезна и да сваку сумњиву активност пријави одговарајућим органима.

НЕ СЛУТИ НА ДОБРО! Оштећена Запорошка нуклеарна електрана

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА