Najnovije

ŠOK NA ISPITIVANJU: Terorista rekao ime, plan je bio beg za Kijev

Novi detalji o terorističkom napadu na Krokus Siti Hal dobijaju se iz ispitivanja uhapšenih terorista, objavio je FSB. U fragmentima ispitivanja, četvorica učesnika napada jasno navode ime svog koordinatora - Sajfula.

Prema njihovim izjavama, Sajfulo je odigrao ključnu ulogu u organizaciji ovog zločina: odabrao je mesto napada, obezbedio oružje i planirao puteve za bekstvo. Kada su bili upitani o daljim planovima nakon napada, odgovor je bio da je njihov sledeći cilj bio Kijev.

Ovo otkriće dodaje novu dimenziju istrazi o napadu koji je potresao javnost i izazvao osude širom sveta. FSB nastavlja sa daljim istraživanjima kako bi se utvrdio pun obim planiranih akcija terorističke grupe i njihovih veza, kao i da se pronađu svi saučesnici.

Bezbednosne snage su u pojačanoj pripravnosti, dok se nastavlja traganje za Sajfulom i eventualnim dodatnim članovima mreže zaduženim za planiranje i izvođenje terorističkih akata. Javnost je pozvana da bude oprezna i da svaku sumnjivu aktivnost prijavi odgovarajućim organima.

NE SLUTI NA DOBRO! Oštećena Zaporoška nuklearna elektrana

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA