Најновије

Осумњичени не желе да кажу где су преместили тело Данке Илић

Интензиван рад на проналажењу тела мале Данке Илић се наставља и претраге смо лоцирали у складу са досадашњим информацијама и нашим оперативним сазнањима на она места за која су нам осумњичени рекли да су бацили тело али оне нису дале резултате, изјавио је данас државни секретар у Министарству унутрашњих послова Србије Жељко Бркић и навео да је сада актуелна претрага корита Злотске реке.

"Терен је јако тежак и неприступачан. Лазарево корито и Лазарева пећина су предмет наше даље претраге. Ангажовано је доста полицијских службеника различитих специјалности са различитом опремом и техничким средствима и улажемо максималне напоре, надајући се и верујући да ћемо пронаћи тело мале Данке", рекао је он за ТВ Пинк.

Осврћући се на чињеницу да осумњичени неће да кажу где су преместили тело, навео је да то говори о структури њихових личности, недостатку емпатије и лишености сваких људских осећања.

Истакао је да је до сада прикупљено довољно доказа који су таквог степена доказног кредибилитета да ће на основу њих јавни тужилац моћи да заступа оптужницу и да је сигуран да ће суд у кривичном поступку који буде спроведен моћи да донесе одговарајућу пресуду, односно казну коју заслужује овај монструозни злочин.

Одговарајући на питања о детаљима извршења злочина и да ли је дете задављено рекао је да се за сада поуздано може рећи једино то да је дете са места контакта са возило унето на задње седиште аутомобила и да све друго ваља препустити даљим анализама.

Када је реч о наводима медија да је брат једног од осумњичених за убиство Данке Илић умро од инфаркта, Бркић је рекао да је тело преминулог упућено у Институт за судску медицину, где ће се урадити обдукција и да ће резултати обдукционе налазе показати тачан узрок смрти.

РУСИ ЧЕКАЈУ ДА СЕ ОСУШИ ЗЕМЉА! После тога креће тотална офанзива на украјинске положаје

Извор: Политика.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА