Najnovije

Osumnjičeni ne žele da kažu gde su premestili telo Danke Ilić

Intenzivan rad na pronalaženju tela male Danke Ilić se nastavlja i pretrage smo locirali u skladu sa dosadašnjim informacijama i našim operativnim saznanjima na ona mesta za koja su nam osumnjičeni rekli da su bacili telo ali one nisu dale rezultate, izjavio je danas državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije Željko Brkić i naveo da je sada aktuelna pretraga korita Zlotske reke.

"Teren je jako težak i nepristupačan. Lazarevo korito i Lazareva pećina su predmet naše dalje pretrage. Angažovano je dosta policijskih službenika različitih specijalnosti sa različitom opremom i tehničkim sredstvima i ulažemo maksimalne napore, nadajući se i verujući da ćemo pronaći telo male Danke", rekao je on za TV Pink.

Osvrćući se na činjenicu da osumnjičeni neće da kažu gde su premestili telo, naveo je da to govori o strukturi njihovih ličnosti, nedostatku empatije i lišenosti svakih ljudskih osećanja.

Istakao je da je do sada prikupljeno dovoljno dokaza koji su takvog stepena dokaznog kredibiliteta da će na osnovu njih javni tužilac moći da zastupa optužnicu i da je siguran da će sud u krivičnom postupku koji bude sproveden moći da donese odgovarajuću presudu, odnosno kaznu koju zaslužuje ovaj monstruozni zločin.

Odgovarajući na pitanja o detaljima izvršenja zločina i da li je dete zadavljeno rekao je da se za sada pouzdano može reći jedino to da je dete sa mesta kontakta sa vozilo uneto na zadnje sedište automobila i da sve drugo valja prepustiti daljim analizama.

Kada je reč o navodima medija da je brat jednog od osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić umro od infarkta, Brkić je rekao da je telo preminulog upućeno u Institut za sudsku medicinu, gde će se uraditi obdukcija i da će rezultati obdukcione nalaze pokazati tačan uzrok smrti.

RUSI ČEKAJU DA SE OSUŠI ZEMLJA! Posle toga kreće totalna ofanziva na ukrajinske položaje

Izvor: Politika.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA