Najnovije

Bajern uništio Romu sa 7:1!

Da Nemci nemaju milosti kada otvore rivala bilo nam je jasno nakon katastrofe Brazila u polufinalu Svetskog prvenstva, a to su večeras na svojoj koži osetili i igrači Rome, koji su na svom Olimpiku doživeli potpuno poniženje od šampiona Nemačke Bajerna iz Minhena – 1:7 (0:5). Rimljani su ovakav poraz u najkvalitetnijem evropskom takmičenju poslednji put doživeli u sezoni 2006/2007. kada su u revanš meču četvrtfinala izgubili od Mančester junajteda na Old Trafordu istim rezultatom. Katastrofu od Bajerna pre nekoliko godina doživeo je i Rudi Garsija, kada je sa svojim Lilom poražen sa 6:1.
Roma pregažena (Foto: bubblews.com)

Roma pregažena (Foto: bubblews.com)

Rim je živeo za ovaj meč, Olimpiko je posle pet godina i meča sa Arsenalom bio rasprodat do poslednjeg mesta, ali je Roma na svom terenu morala da se pokloni moćnom i surovom Bajernu! Ekipu Đozepa Gvardiole već u devetom minutu pokrenuo je fenomenalni Arijen Roben, koji je lagano izbacio Ešlija Kola iz ritma, a onda poslao neodbranjiv udarac u mrežu iskusnog Morgana de Sanktisa. Rimljani su u narednih desetak minuta stvorili nekoliko solidnih prilika, najbolju nije iskoristio Žervinjo, da bi potom usledila surova kazna. Prvo je Mario Gece nakon sjajnog duplog pasa sa Milerom u 23. minutu matirao golmana Rimljana, dok je dva minuta kasnije Levandovski na centaršut Bernata povisio na nedostižnih 3:0. Tu nije bio kraj mukama rimskog tima u prvih 45 minuta. Surovi Arijen Roben je u 30. minutu posle pasa Levandovskog sam izašao pred De Sanktisa i povisio na 4:0, dok je potpuni potop Vučice potvrdio Tomas Miler udarcem sa bele tačke u 36. minut. Pre toga rukom u svom šesnaestercu nesmotreno je igrao Manolas.
Pročitajte još:(VIDEO) Hrvatski bokser nokautirao sudiju!Platini neće podržati Blaterovu kandidaturu
Drugo poluvreme je počelo velikom ofanzivom Rimljana, Žervinjo je u kratkom vremenskom periodu propustio dve kolosalne prilike, najviše zahvaljujući čudesnom Manuelu Nojeru, koji je u tim trenucima čudesno branio, ali je na kraju ipak poklekao. Ipak, taj pogodak je samo dodatno motivisao Bavarce, koji su dodatno dodali gas i preko rezervista Riberija i Šaćirija za samo dva minuta došao do još ubedljivijeg trijumfa. Izvor: Press onlajn

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA