Najnovije

Pogledajte ko je prvi u Srbiji započeo predizbornu kampanju (FOTO)

BEOGRAD - Srpski sabor Zavetnici postavio je svoje bilborde u više gradova u Srbiji i tako postao prva politička organizacija koja je započela ovaj vid izborne kampanje.  Predsednik "Zavetnika" Stefan Stamenkovski kaže za Pravdu da je njegova organizacija i njihovi lokalni odbori spremni za predstojeće izbore.
Prvi predizborni bilbordi (Foto: Zavetnici)

Prvi predizborni bilbordi (Foto: Zavetnici)

- Glas za Zavetnike je siguran glas za slobodnu i suverenu Srbiju. Naši odbori i kandidati spremni su za nastup na predstojećim izborima. Zavetnici su svojim radom u kontinuitetu zadobili veliko poverenje građana i imaju dovoljno snage da samostalno zatraže podršku birača na izborima, ali kao pokret kojem su interesi Srbije na prvom mestu, spremni smo da pokažemo odgovornost i podržimo istinsko nacionalno okupljanje - objašnjava Stamenkovski. On je izneo osnovne principe kojima se vode Zavetnici. - Suštinski principi za koje se zalažemo su odbrana ustavnog poretka, spoljnopolitički zaokret ka državama koje uvažavaju interese Srbije, promena pogubnog neoliberalnog privrednog koncepta, revizija kreditnih aranžmana sa Svetskom banom i MMF-om i refinansiranje duga posredstvom Razvojne banke BRIKS-a, rasvetljavanje procesa pljačkaških privatizacija, subvencionisanje poljoprivredne proizvodnje, sveobuhvatna kulturna i obrazovna obnova - kaže Stramenkovski i dodaje da se u redovima ove organizacija nalaze "ugledni, časni i dokazani pojedinci, od iskustva i integriteta, odgovorni jedino pred svojim narodom i svojom državom". Zavetnici su nedavno održali skup u Požarevcu a više o tome pročitajte OVDE.
Pročitajte još:Srbija nema nameru da se priključi sankcijama protiv RusijeCRNA PROGNOZA: Zbog ovoga bi mogli da se obnove krvavi sukobi na Balkanu
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA