Najnovije

(VIDEO) Brigs upao na Kličkovu konferenciju za medije, Ukrajinac morao da ga brani od Leapaija

Burno je u utorak bilo na konferenciji za novinare u Diseldorfu gde su se uoči subotnjeg meča predstavili ukrajinski bokser koji boksuje s nemačkom licencom Vladimir Kličko i njegov izazivač Australijanac Aleks Leapai.
FOTO: Printskrin

Na konferenciju je u jednom trenutku upao 42-godišnji američki bokser Šenon Brigs i krenuo da provocira i Klička i Leapaija. Od Ukrajinca je tražio da mu pruži priliku i da se bori s njim, a Australijanca je nazvao budalom. Leapai je izgubio živce i krenuo da se obračuna s bahatim Briggsom, ali zaustavio ga je upravo Kličko. "Proradilo je lavlje srce, stvarno sam se hteo boriti s njim. Ali, Vladimir mi je rekao da pustim Briggsa i da se fokusiram na našu međusobnu borbu", rekao je Leapai. Briggsa je na kraju iz dvorane izvelo obezbeđenje, a Kličko je uz smeh prokomentirao da nikad dosad nije morao obuzdavati svoga suparnika na konferenciji za novinare. Na pitanje postoji li mogućnost borbe sa Brigsom, Kličko je odgovorio da tako nešto ne bi imalo smisla jer je pre nekoliko godina njegov stariji brat Vitalij tako pretukao Amerikanca da je završio u bolnici. Vitalij je u međuvremenu promenio svoj odnos prema Amerikancima na bolje, ali to su neke druge, nesportske teme... Vladimir će u subotnjem dvoboju u Oberhauzenu braniti svoje pojaseve u verzijama VBA, IBF, VBO i IBO. Eklat! Shannon Briggs stürmt PK von Wladimir...by MrBlackHoleMoon Izvor: Pravda/Sport.ba

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne