Najnovije

NOVA KNJIGA OTKRILA: Afera Celzijus-Sanader drmala Hrvatskom!

Okružena brojnim obožavateljima, Nives Celzijus predstavila je sinoć svoju novu knjigu 'Gola istina 2' u bistrou Storia koji se nalazi u sklopu šoping centra Point na zagrebačkim Vrbanima.
Uzdrmala vrh Hrvatske države? Foto: Fejsbuk

Uzdrmala vrh Hrvatske države? Foto: Fejsbuk

Odličnu atmosferu Nives Celzijus je dodatno zagrejala otpevavši svoj hit 'Karanfili', a o nastavku svog bestselera 'Gola istina' popričala je s književnicom Vedranom Rudan koja je i predstavila njenu knjigu. U prezentacijskom razgovoru s Vedranom, Nives joj je otkrila kako je jedno od glavnih poglavlja u knjizi posvetila i bivšem hrvatskom premijeru Ivi Sanaderu. 'Milanović? Zašto mislite da sam pisala o Milanoviću? Pisala sam o Sanaderu. I ne vidim razloga zašto bi to bila tabu tema, pa on je komunicirao i s Antom Tomićem dok je bio premijer, dakle očito voli dobru literaturu', istakla je Nives, dok je u knjizi detaljno opisala svoju prepisku s nekada moćnim premijerom samo nekoliko nedelja pre nego što je odstupio s vlasti. Kontroverzna pevačica i spisateljica javno je priznala kako je braku sa fudbalerom Dinom Drpićem nakon devet godina konačno došao kraj, a sve detalje svojeg ljubavnog brodoloma detaljno je opisala u knjizi. Vedrana Rudan posvetila je svoj blog novoj knjizi Nives Celzijus te je bez problema otkrila najvrelije poglavlje. 'U knjizi je najvrući podatak da je jednog lepog dana, bilo je to u aprilu 2009, ovo je ekskluzivno, taj detalj nećete naći u knjizi, gospođu Celzijus nazvao gospodin premijer lično. Gospodin se zahvalio. Na čemu? U to vreme Celzijus je u nedeljniku Arena pisala kolumnu 'Moja je zadnja'. U jednoj od njih za Sanadera je napisala da je jedini alfa mužjak na hrvatskoj političkoj sceni. Ima stas, glas, nastup vođe. Slažem se s njom. Šteta što je lopov. Sanaderovo zivkanje trajalo je od aprila do juna 2009. I najveće alfe znaju biti naporne pa ga je Celzijus otkantala. Ona je tada bila definitivno jedina osoba u Hrvatskoj koja se usudila učiniti tako nešto. Koja je to priča?! Premijer Hrvatske u problemima do grla nalazi vremena da mladu curu davi mesecima. Danas je Hrvatska u s*anju zato što Milanović gnjavi neku drugu? To nikad nećemo saznati jer ženska ne piše nego... - Možda je Sanader dao ostavku jer ga je komad odbio?, zaključuje Vedrana Rudan.
Nikad dosta Nives:(VIDEO) Ovako pozira Nives Celzijus!(VIDEO) Nives sa telefonom u gaćicama čeka Drpićev poziv iz Brazila(VIDEO 18+) Pogledajte vrući erotski spot Nives Celzijus!
Izvor: Tportal.hr, Freš press info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

MIŠA ĐURKOVIĆ: Klan

U nedelju se održavaju lokalni izbori u nizu gradova, od kojih će možda zanimljivo biti u Ni...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA