Najnovije

POHOTNA NASTAVNICA ENGLESKOG: Pratila svog učenika na letovanje pa pobegla s njim radi seksa

Nastavnica engleskog jezika u srednjoj školi u Oklahomi navodno je svog 15-godišnjeg učenika pratila u čak hiljadu kilometara udaljeni Misisipi gde je dečak planirao provesti praznike. Tamo je s njim u jednoj hotelskoj sobi stupila u polni odnos. Dečak je bio na praznicima kod svoje majke, a kada mu je nastavnica javila da je stigla on je preskočio ogradu porodične kuće i pobegao s njom.
DŽenifer Sekston, foto: Radaronline.com

DŽenifer Sekston, foto: Radaronline.com

DŽenifer Sekston (28) dva meseca je ranije dala otkaz na svom poslu u školi nakon što su se među roditeljima i učenicima pojavile prve sumnje da se između nje i dečaka odvija nešto neprimereno. U junu je uhapšena, ali policija nije raspolagala nikakvim dokazima, a dečak je odbio da sarađuje pa je vrlo brzo puštena. Sada je policija u Oklahomi ponovno otvorila slučaj.
Pročitajte još:Četvorica u bolnici nakon masovne tučePotera za novosadskim pucačem
"Pre ovog hapšenja sve se zasnivalo na sumnji. Ona je s dečakom provodila previše vremena i to je izazvalo sumnje meštana, ali nije bilo dovoljno da je se optuži za bilo šta", kazao je pomoćnik okružnog tužioca Erik Jarboro. Dečak je ovoga puta pristao da sarađuje sa policijom, pa  im je, uz prisustvo jednog roditelja, ispričao sve detalje njihovog odnosa. Imali su polni odnos više puta, u učionici, u njenom automobilu i u kući njenog oca koji je inače pastor. Izvor: Jutarnji hr.

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA