Najnovije

(FOTO) Šta je ovo na nebu iznad Beograda?

BEOGRAD - Posle fotografija oblaka iznad Bariča koje je juče listu Blic poslao čitalac Vlada Spasić, javio se i čitalac Darko Dakić koji je sličnu pojavu snimio na nebu iznad Novog Beograda i Zemuna.
Čudni tragovi na nebu (Foto: Darko Dakić/Blic)

Čudni tragovi na nebu (Foto: Darko Dakić/Blic)

Dakić je juče u periodu od 11.30 sati do 17 sati video bele i neobične tragove na nebu. -Pokušao sam da upozorim Agenciju za zaštitu životne sredine da je nebo izuzetno neobično , da avioni ostavljaju tragove iza sebe koji ostaju satima i da se od tih tragova formiraju oblakolike mase koje polako padaju na tlo. Rečeno mi je da Agencija nije nadležna za zagađivanje vazduha a da koncentracije zagađenja tla na aluminijum, stroncijum i barijum koji su potvrđeni kao "pratioci" kemtrejlova Agencija ne moze da ispita jer nema opremu . To bi jedino mogla ovlašćena prtivatna firma da uradi ali Ministarstvo poljoprivrede u čijem sastavu je Agencija za zaštitu životne sredine nema novca za to, a i sam postupak bi trajao makar mesec dana jer bi morao biti raspisan tender za ceo postupak, kaže Dakić,  koji je Blicu poslao fotografije.
Pročitajte još:General Pavković kaznu služi u FinskojPartijsko i rođačko zapošljavanje u školama
Iako iz RHMZ-a poručuju da je u pitanju prirodna pojava i da nema potrebe da se stvara misterija, građani su ipak skeptični. Dok jedni uživaju u pogledu na nebo koji je išaran tragovima mlaznih aviona, drugi se plaše i žele da ispitaju koncentraciju aluminijuma, stroncijuma i barijuma. Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA