Najnovije

Vučić: Đinđić je imao jednu dobru rečenicu...

BAČKO GRADIŠTE - "Iako je naš narod uvek bio nezadovoljan siguran sam da ljudi umeju da poštuju odgovornost, ozbiljnost, rad i marljivost koji se uvek i apsolutno isplati. Nemam ništa protiv svake kritike ako je razumna i normalna. Nema sumnje da smo grešili i to ćemo da popravljamo, ali ne volim da nas kritikuju oni koji ne rade ništa", kazao je danas premijer Aleksandar Vučić, prenose mediji. Vučić i većina ministara obišli su danas farmu "Mužlai" u Bačkom Gradištu.
Premijer Aleksandar Vučić (foto Jutjub)

Premijer Aleksandar Vučić (foto Jutjub)

Vučić je primetio da u Srbiji kada god neko ima ideju da nešto promeni na bolje svi skoče i kažu:"E, nemoj to". Plaši se zato, dodao je, da građani Srbije gotovo nikada ne znaju šta hoće, pa se tim povodom setio i izreke koju je često koristio Zoran Đinđić.
Pročitajte:Lukašenko, diktator koga narod voli
"Ne mislim da se poredim na bilo koji način, ali Đinđić je imao jednu dobru rečenicu koja se retko citira, a ona glasi: U Srbiji, kada neki čovek gura kamen, većina naroda navija za kamen", rekao je premijer i dodao "to je stvar koju ćete morati da menjate". Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA