Najnovije

DS: Udovički uvredila osobe sa posebnim potrebama

BEOGRAD - Internacionalni sekretar Demokratske stranke (DS) Vladimir Todorić izjavio je danas da je nedopustiv način na koji je potpredsednica Vlade Srbije Kori Udovički opisala ekonomsku situaciju rečima da Srbija ne želi da uđe u EU kao "ekonomski bogalj".
Todorić (Foto: Foto servis DS)

Todorić (Foto: Foto servis DS)

Kako se navodi u saopštenju DS, Udovički je na ovaj način teško uvredila više od 700 hiljada osoba sa posebnim potrebama. "Smatramo da bi potpredsednica vlade morala da se izvini za nekorektan odnos prema građanima o kojima bi vlada upravo trebalo posebno da brine i da im pomaže da prevaziđu svakodnevne probleme sa kojima se suočavaju", rekao je Todorić.
Pročitajte još: OEBS zna da Kijev krši primirje!?
Prema njegovim rečima, ovakav način izražavanja je dokaz da niko u Vladi Srbije evropske vrednosti ne doživljava iskreno, već samo kao listu uslova koju treba štiklirati radi popunjavanja budžeta koji je prazan zbog zaustavljene privrede. "Sa ovakvim stavom Srbija neće ni 2020. godine ni daleko kasnije postati članica EU, a reforme kojima vlada navodno teži od kojih već dve godine nema ni traga", zaključio je Todorić. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA