Najnovije

Zvezda razbila Strazbur (VIDEO)

BEOGRAD - Navijači su se odazvali pozivu Crvene zvezde da i pored toga što ekipa Strazbura možda nije atraktivno ime, značajno ispune Kombank arenu. Igrači su im uzvratili ubedljivim trijumfom na startu Evrolige koji je učvrstio želje za plasamnom u Top16 - 81:59 (19:20, 24:12, 19:16, 19:11) .
Zvezda razvalila Strazbur (Foto: JuTjub)

Zvezda razvalila Strazbur (Foto: JuTjub)

Rodrig Bobua je želeo da se predstavi beogradskoj publici u NBA svetlu koje ga je obasjavalo pune četiri godine. Kao na treningu je ispalio tri trojke. Zvuk “cepanja”! mrežice posle njegovih šuteva nije ipak uneo nervozu u redove crveno-belih. Rajan Tomspon se maestralno zabijao u reket gostiju, koji je uveliko raščistio Maik Cirbes. Gotovo svaka promašena lopta Beograđana posle obruča silazila je u njegove ruke, a on ih samuevereno sprovodio u koš. Jović je komandovao odbranom koja je kao bukvar čitala napade rivala besomučno oslonjenih na “pik” igru. Iako je težinski još iznad igračkog optimuma i Skorcijanitis je stizao da pokriva zapažen prostora, na iskusnije ugledala se i mlađa garda, Rebić i Gudurić. Bez ikakvog straha kidisali su na Strazbur, čiji je trener Vensan Kole tajm-autima pokušavao da uspori crveno-bele. Međutim, Dejan radonjić je na svaki njegov potez imao adekvatan, ako ne i još jači odgovor. Posebno je bio žestok u drugoj polovini treće deonice. Odbrana zategnuta do maksimuma, katapultirala je srpskog šampiona do 62:45. Staklene noge Strazbura već su bile na ivici pucanja. Tada ih je sačuvao Lelup trojkom s pola terena za kraj tog perioda. Ali je početkom poslednje deonice Zvezdin novi stampedo, na čelu sa Jovićem i Gudurićem pregazaio bilo kakvu volju gostiju za “podizanjem” sa rezultatskog poda. Pogledajte zakucavanja Zvezdaša:
Pročitajte još:OŠTRA KAZNA: Subotičkom Spartaku oduzeta četiri bodaPartizan slavio u Augzburgu, Nemci bez rešenja za Andriju i Živka Živkovića (VIDEO)
Izvor: Večernje Novosti / Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA