Najnovije

DNEVNE NOVINE: Najbrži način da se informišete

Ukoliko volite da se informišete putem interneta, agregator vesti dnevnenovine.rs  u mnogome će olakšati vašu potragu za aktuelnim i zanimljivim informacijama. 
Dnevnevesti.rs (Foto: Printskrin)

Dnevnevesti.rs (Foto: Printskrin)

“Najnovije vesti na jednoj stranici” ukratko bi mogli opisati funkcionalnost portala dnevnenovine.rs gde svaki izvor ima svoje polje sa naslovima vesti. Čitalac na početnoj stranici ima pregled naslova vesti koje se ažuriraju na svakih 10 minuta i ako hoće da pogleda vest doljno je da pređe mišem preko naslova pri čemu se otvara pop-up “prozorčić” sa kratkim sažetkom vesti i slikom, a potom jednim klikom na naslov istu vest u celosti može pročitati na orginalnom izvoru. Na unutrašnjim stranicama vesti se razvrstavaju u nekoliko kategorija, a posetilac takođe može da pogleda arhivu starijih vesti. Među brojnim medijima čiji se tekstovi mogu pronaći na dnevnenovine.rs nalazi se i portal Pravda.
Pročitajte još:ZABORAVITE NA PUNJAČE: Ovaj sto će napuniti vaš telefon! (VIDEO)NI PO KOJU CENU IH NE KORISTITE: Fejsbuk zabranio upotrebu ove tri reči
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA