Najnovije

Glavnokomandujući admiral SAD-a: Najveća opasnost za NATO je ruska mornarica! (VIDEO)

SAD - Admiral DŽon Ričardson, glavnokomandujući američke mornarice, izjavio je da NATO mora više pažnje da obrati na rusku mornaricu nazivajući je najvećom opasnošću u vojnom smislu za NATO alijansu.
Admiral Ričardson (Foto: JuTjub)

Admiral Ričardson (Foto: JuTjub)

NATO mora da promeni svoju vojnu doktrinu zbog sve veće rastuće moći ruske mornarice, kaže admiral Ričardson, preneo je Vol Strit Žurnal. On kaže da je ruska mornarica, za 50% u odnosu na prošlu godinu, uvećala svoje aktivnosti i svoje patroliranje. "Rusija je pokazala vrhunsku spremnost da koristi mornaricu za postizanje svojih vojnih ciljeva." - kaže admiral Ričardson. Admiral Ričardson je bio u poseti Italiji, gde se u Veneciji sreo sa vojnim predstavnicima nekoliko EU zemalja, ali i gde je posetio američku vojnu bazu u Napulju. On je na svetskoj turneji, gde obilazi mornaričke vojne baze. Pogledajte njegovu posetu američkoj bazi u Napulju:
Pročitajte još:(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Borci Islamske države tenkom pregazili zarobljenog vojnika sirijske vojskeDŽihadisti oborili „ruski avion“! (VIDEO)
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA