Najnovije

KOMANDANT KFORA: Spremni smo da intervenišemo

ZVEČAN - Komandant Kfora general-major Giljelmo Luiđi Miljieta izjavio je da će KFOR nastaviti da obezbeđuje sigurno okruženje na severu i drugim delovima Kosova i da je spreman da interveniše ako to bude potrebno.
Helikopter Kfora na nebu južne sprske pokrajine (foto: Jutjub printskrin)

Helikopter Kfora na nebu južne sprske pokrajine (foto: Jutjub printskrin)

Miljieta se danas sastao u Zvečanu sa gradonačelnikom ove opštine Vučinom Jankovićem sa kojim je razgovarao o trenutnoj situaciji na Kosovu sa posebnim fokusom na sever Kosova. Janković je, kako je saopšteno iz Kfora, izrazio zahvalnost komandantu Kfora za nepristrasno i efikasno držanje u očuvanju sigurnog i bezbednog okruženja i slobode kretanja za sve ljude. Gradonačelnik Zvečana je napomenuo i da je Kfor jedna od institucija na Kosovu kojoj se najviše veruje. General Miljieta je uverio gradonačelnika da će "Kfor nastaviti da obezbeđuje sigurno okruženje na severu i drugim delovima Kosova, spreman da interveniše kao treća bezbednosna linija odgovora ukoliko to bude potrebno".
Pročitajte još: 
Komandant Kfora se povremeno sastaje sa opštinskim akterima, kao deo sveobuhvatnog pristupa ukupnoj bezbednosnoj situaciji na Kosovu, napominje se u saopštenju Kfora. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA