Najnovije

PAO NOVI SEKS U PAROVIMA: Gastoz u tuš kabini kresnuo Tijanu Ajfon (FOTO, VIDEO 18+)

Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon bez blama se kresnula sa Nenadom Marinkovićem Gastozom pred kamera u rijalitiju "Parovi".
Tijana Ajfon (Foto: printskrin)

Tijana Ajfon (Foto: printskrin)

Starleta je žudela za seksom pa je gola izazivala cimera da je "opremi". Ona je tokom tuširanja izašla iz tuš-kabine i počela da zapomaže: - Zovi Nenada, molim te - preklinjala je starleta Mimi Oro, koja je u kabini pored prala veš. Pošto ju je Mimi iskulirala, Tijana je počela sama da ga doziva: - Neeenadeee!!! Mimi je i dalje pokušavala da je odgovori od te ideje, ali je gologuza starleta bila uporna, pa je Oro popustila. - U kuhinji je sa Macom i zatvori tu kabinu snimaju te kamere - rekla je Mimi i otišla po Gastoza. Kada je video kakvu priliku ima, Nenad je odmah skinuo gaće, uskočio u tuš-kabinu i odazvao se pozivu na seks. Mimi Oro im je čuvala stažu osluškujući ispred kabine šta rade. Za to vreme Tijana je malo-malo otvarala vrata i izlazila gola. Ukućani su zbunjeno prolazili, dok je Mimi ljubavnike upozoravala da ih snimaju kamere. NJihov cimer Vitomir Tomić Vita je prokomentarisao da su oboje pod gasom. - Pijani su, nema tu ništa - zaključio je Vita, ali su ga Gastoz i Tijana demantovali. Oni su na staklena vrata od kabine stavili peškir kako kamere ne bi mogle da ih snime i tada je krenula akcija koja je trajala puna dva minuta. Kada su završili posao, Tijana je zadovoljena otvorila vrata, a ni Gastoz nije skidao osmeh sa lica. Tijana se pravdala da su se samo zajedno tuširali. Ipak, nastavili su da se goli šetaju iz kabine u kabinu, ne reagujući na cimere i kamere. Kada je potpuno završio posao, Gastoz je prvi napustio tuš-kabinu, ali su seksi igrice nastavili i posle tuširanja. Tijana mu je pokazivala sise ispred ogledala otvarajući svoj bade-mantil, a on ju je nekoliko puta šljepio po guzi majicom dok su se oblačili. Gastoz: Tijana mi prija Gastoz kaže da mu se Tijana Ajfon svidela zbog toga što imaju o čemu da razgovaraju. - Ona je jedina žena u kući sa kojom imam o čemu da razgovaram i zato mi prija. Za razliku od Mace, kojoj je svaka druga reč u kući "moji macani, mačori". Zmaj: Gastozu je mali! Zmaju od Šipova se nije dopalo što, za razliku od njega, drugi muškarci imaju intimne odnose u "Parovima". On je prolazio dok su se Tijana i Gastoz intimizirali u kupatilu i počeo da vređa takmičara. - NJemu je mali. Video sam! Ovolišni! - vikao je Zmaj i pokazivao sa dva prsta veličinu "ponosa" di-džeja iz Pariza.
Pročitajte još:Crnogorac, učesnik Parova optužen za seksualno zlostavljanje devojčiceNOGOM U GLAVU: Pogledajte kako je Hasan izgazio Jelenu! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA