Najnovije

SNS: DS je potpisao katastrofalni SSP koji uništava srpskog seljaka!

BEOGRAD - Srpska napredna stranka poručila je danas demokratama da ništa ne može promeniti činjenicu da su oni potpisali katastrofalni Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju koji godinama uništava sprskog seljaka i domaćina.
SNS i DS

SNS i DS

"SNS poručuje Bojanu Pajtiću, Božidaru Đeliću i demokratama da ni na koji način, pogotovo ne pisanjem besmislenih saopštenja i pokušajima obmanjivanja javnosti, neće promeniti činjenicu da su upravo oni potpisali katastrofalni SSP", navodi se u saopštenju. SNS je poručila DS-u da ne brine kako će Vlada Srbije rešiti problem koji su upravo demokrate, stručne samo po uništavanju i pljačkanju Srbije, i prouzrokovale. "Danas su na čelu vlade odgovorni ljudi koji čine sve da reše sve nasleđene probleme proistekle iz kriminalne i neodgovorne vladavine Demokratske stranke", navode naprednjaci i dodaju da vlada neće dozvoliti da srpski seljaci, individualni proizvođači mleka i mlekarska industrija trpe i budu uništeni zbog katastrofalnih poteza "kriminalaca iz DS-a".
Pročitajte još:Šešelj upozorio: CIA i MOSAD sprovode operaciju „Orao“ – meta je Srbija!Nikolić pre Obame: Srbija dobija i vakcine protiv raka!?
Naprednjaci navode da su angažovani stručni timovi koji svakodnevno rade na pronalaženju načina da se negativni efekti potpisanog S SP neutralizuju i umanji šteta po seljaka i mlekarsku industriju, a da se pritom ne ugrozi evropski put Srbije. SNS dodaje i da je vlada do sad uložila 500 miliona dinara za otkup mleka, kao i da će biti uloženo još novca. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA