Najnovije

KAKVA ISPALA! Požgaj isterao iz kreveta golu Macu!

Posle tuširanja u tangama, skoro gola, Maca Diskrecija je ušla u krevet, gde je već ležao Aleskandar Požgaj. Češkala ga je, mazila, a kad se pribila uz njega, političar je ustao i prešao u drugi krevet!
Maca Diskrecija (Foto: Fejsbuk)

Maca Diskrecija (Foto: Fejsbuk)

Ovo je bilo dovoljno da Maca počne da govori ružne reči o dojučerašnjem prijatelju. - Koji je on političar? On je meni doneo poklone samo da bi dobio glasove - rekla je Maca. - Kakve glasove, on ne ide na pobedu - rekla joj je Jelena Golubović. - Ne smeš govoriti ružno o njemu. Ti si u gostima. NJegov prijatelj je bivši premijer naše zemlje, sada je ministar inostranih poslova. - Ma briga me, on je niko i ništa - nastavljala je Maca. - Da si tako meni ušla u krevet, ja bih te izudarao - rekao joj je Velimir Miranović. - Ja sam samo tražila zagrljaj - pravdala se Maca. - Meni je teško, ovde sam zatvorena dva meseca. Uostalom,on je rekao da mu nije smetalo što sam ga češkala. Samo je prešao u drugi krevet. - Pa neće da se svađa sa tobom - rekla je Jelena. - NJemu nisu potrebni tvoji glasovi. On je bio najmlađi direktor. Ne bori se za prvo mesto. - Bori se Jelena, rekao mi je. On je još gori od Gastoza. Ako ja ispadnem, pazi ga se. On je muška sponzoruša. U raspravu se uključio i Gastoz: - Valjda će svi sad shvatiti ko je Maca. Pljuje po nečijem radu, sram je bilo. Konačno, ogalsio se i Požgaj. - Ovo više govori o Maci, ja ništa ružno neću reći. A hteo sam da joj budem podrška.
Pročitajte još:Zbog ove slike ruskoj misici preti zatvor! (FOTO)ŠAVIJA ZA ODRASLE: Ovaj snimak seksa produkcija krije! (VIDEO 18+)
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA