Najnovije

Evo kako da sprečite Fejsbuk da vam pojede mobilni internet!

Veliki broj društvenih mreža odlučilo je da u svojim aplikacijama automatski omogući puštanje video snimaka, koji su uglavnom plaćene reklame. Ovo i te kako utiče na potrošnju podataka za prenos mobilnog interneta, ali na svu sreću postoji mogućnost kako da se opcija isključi.
Fejsbuk (Foto: Pixabay)

Fejsbuk (Foto: Pixabay)

Fejsbuk i Tviter su najpopularnije društvene mreže na svetu, a svaka od njih poseduje pomenutu mogućnost puštanja video snimaka. Evo kako da isključite ovu opciju na iOS-u i Androidu. Tviter (iOS) Potrebno je da otvorite aplikaciju, a zatim odete u podešavanja (Settings) koja se nalaze u gornjem desnom uglu. Nakon toga kliknite na “Video autoplay” i odaberite opciju “Use Wi-Fi only” ili “Never play videos automatically”. Fejsbuk (iOS) Kada je reč o Fejsbuk aplikaciji za ajfon i ajpod, potrebno je da je otvorite podešavanja telefona, skrolujete dole i pronađete Fejsbuk. Kliknite na Fejsbuk i otvorite “Settings”, a zatim “Autoplay”. U novootvorenom meniju odaberite “Wi-Fi only” ili “Off”. Fejsbuk (Android) Kako biste isključili automatsko puštanje videa na Androidu, potrebno je da otvorite aplikaciju, idete u “App Settings”, a zatim čekirate “Auto-play videos on WiFi only”.
Pročitajte još:Odmah restartujte kompjuter: Ako konstantno radi može da dovede do niza problemaPAMETNI SEKS: Gedžet koji će poboljšati vaš ljubavni život
Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA