Najnovije

LEPOMIR BEŽI SA FARME: Ako ne odem, napašću Kristijana!

Ukoliko večeras ne bude izbačen iz “Farme” (nominovan je zajedno sa Nelom i Suzanom), Lepomir je već spremio rezervni plan, i kako kaže, po svaku cenu će pobeći iz rijalitija!
Lepomir (Foto: TV Pink)

Lepomir (Foto: TV Pink)

Tokom razgovora sa majom Nikolić, Lepomir je rekao da mu je dosta svega i da je već isplanirao bekstvo. – Video sam da ovde prolazi autobus. Spakovaću svoje džakove i pobeći. Moram preko dana jer uveče sigurno nema prevoza. Zamoliću nekoga da mi da 1.000, 2.000 dinara da uzmem taksi – ispričao je Bakić i otkrio koji su pravi razlozi za “bežaniju”. – Ne mogu više ovde da budem. Brukam i sebe i porodicu. Ceo život sam se borio kao policajac protiv zla i kriminala, a sad sam primoran da sedim sa istim. Drugo, biće ovde svega. Neću moći da se iskuliram da ga ne napadnem, a tako ću sebe uništiti – zaključio je Lepomir a prilično je jasno da je ova rečenica upućena Kristijanu sa kojim je u sukobu od početka “Farme”.
Pročitajte još:Kristijan učio Medenicu da se bije, a ona se sva uzbudila! (FOTO)SEKS BOMBE: Kad ruske balerine tresu guzama to izgleda ovako (VIDEO)
Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

MIŠA ĐURKOVIĆ: Klan

U nedelju se održavaju lokalni izbori u nizu gradova, od kojih će možda zanimljivo biti u Ni...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA