Najnovije

ŠEŠELJ PORUČUJE GEJEVIMA: Dolazim na paradu u četničkoj uniformi sa šubarom na glavi

LGBT aktivisti su se oglasili pošto je Šešelj u utorak uveče, gostujući u rijalitiju "Parovi" na TV Hepi, izjavio da Gej parada vređa javni moral i da će se radikali protiv "ove bolesti boriti tako što će se priključiti šetnji sa sve četničkim zastavama i kokardama na glavi".
Šešelj (Foto: Jutjub)

Šešelj (Foto: Jutjub)

LGBT aktivisti ga pozivaju da im se obavezno pridruži u šetnji, uz jedan jedini uslov. Traže od Šešelja da ispoštuje dres kod i obuče nešto roze. Podsećamo, Šešelj je gostujući pre neki dan u emisliji " Ćirilica " rekao sledeće: - Nisam za to da se homoseksualci diskriminišu ili progone. Ali apsolutno sam protiv parade, gde se to propagira kao način života. Tako se vređa javni moral, a što je veći broj homoseksualaca, manje su šanse za opstanak čovečanstva. To je bolest! Treba Srbija da im pokaže da to nije dobro. Pozivam simpatizere da se priključimo paradi i da dođemo sa četničkim zastavama. Oni će onda sami odustati jer neće moći da oko sebe podnesu 5.000 radikala s četničkim obeležjima - izjavio je lider SRS u emisiji "Ćirilica" pred učesnicima rijalitija "Parovi". Međutim, predsednica LGBT Udruženja "Egal" Vesna Zorić za Informer kaže da joj nimalo ne smeta što će se predsednik SRS pojaviti na paradi. - Ma nema uopšte problema... Mi pozivamo Šešelja i radikale da nam se obavezno pridruže. Ne sumnjam da će Voja doći, samo neka ispoštuje propisani dres kod. Neka obuče nešto roze i obavezno oko vrata stavi perje. Mi se ne bojimo radikala, oni bi kao da nas leče, zalažu se za poštovanje ljudskih prava i neće da nas biju - objašnjava Zorićeva.

Nije to za muškarce

Pošto smo mu preneli šta mu poručuju učesnici parade, Šešelj je juče odgovorio da nikako ne pristaje na "pederska pravila oblačenja". - Muškarci ne nose roze! Kako to, bre, misle da obučem nešto pink?! Ma nikad! Dolazim u četničkoj uniformi sa šubarom na glavi. Eto staviću cvet na glavu da mi se slaže uz pesmu koju ću da pevam. Znate onu staru dobru: Drma mi se, drma, na šubari cveće... - najavljuje Šešelj.
Pročitajte još:Šešelj: Podhitno smeniti Jorgovanku TabakovićŠEŠELJ: Sloba i Arkan dva puta hteli da me ubiju!
Izvor: Informer, Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA