Najnovije

Snajperista Berić pokazao ruskoj novinarki svoje smrtonosne "igračke" (VIDEO)

Srpski snajperista Dejan Berić dao je intervju Prvoj televiziji Donjecke narodne republike. Berić je novinarki pokazao svoje smrtonosne igračke, puške kojima brani narod Donbasa.
Dejan Berić (Foto: Jutjub)

Dejan Berić (Foto: Jutjub)

Berić je pričao o političkoj situaciji u Srbiji, NATO agresiji na Jugoslaviju, raspadu zemlje i svojoj porodici. Berić je rekao da su zapadne zemlje, Amerika i zemlje zapadne Evrope, nastale na otimanju od drugih naroda. On je uporedio NATO agresiju na Srbiju sa onim što Islamska država radi u Siriji. Berić je rekao da je Srbija danas kolonija koju vode engleski agenti. "Sve dobrovoljce iz Srbije u Donbasu čeka suđenje kad se vrate u zemlju - rekao je Berić. Berić je ispričao novinarki i neke privatne stvari. - 2012. godine sam se razveo sa ženom, svu imovinu sam prebacio na ženu i sina i došao u Soči da radim - ispričao je Berić i podsetio da je u Donbas došao na poziv ruskih doborovoljaca koji su ratovali u Republici Srpskoj. Snimak Berića kreće od 11 minuta: www.youtube.com/watch
Pročitajte još:PROPAST KAMPANJE U JEMENU: Ruske rakete lako prave rupe na američkim tenkovimaRATNIK: Pešadija dobija rat, a ovo je borbena oprema koja ruskog vojnika čini superiornim! (VIDEO)
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA