Najnovije

STANIJI DOJADILO: Kristijan me ucenjuje, prijaviću ga policiji!

Stanija Dobrojević poručuje da će Kristijana Golubovića prijaviti policiji jer joj traži svih 25.000 evra koje je dobila kao pobednica Farme. Žestoki momak je rešio da starletu ostavi bez prebijene pare zato što smatra da je on zaslužan za njen trijumf u Pinkovom rijalitiju.
Stanija (Foto: TV Pink)

Stanija (Foto: TV Pink)

Zbog pritisaka koje trpi od Kristijana i ljudi iz njegovog okruženja Stanija razmišlja da zatraži zaštitu od nadležnih organa. - Nisam želela da mešam policiju jer sam svojevoljno htela da poklonim pola nagrade Kristijanu. Međutim, došlo je do prekida našeg prijateljstva jer je hteo da mi uzme čitavu nagradu i ostavi me bez dinara! I dalje trpim pritisak i ako to uskoro ne prestane, obratiću se nadležnim organima. Poznata starleta dodaje da će zbog svega što se dogodilo sumu namenjenu Goluboviću najverovatnije uplatiti u humanitarne svrhe: - Želela sam Kristijanu da dam 12.500 evra, ali nakon brojnih epiteta, poput toga da sam prevarant i manipulator, te brojnih kleveta, laži i omalovažavanja, razmišljam da njegov novac dam u humanitarne svrhe i nekog iskreno usrećim - kazala je Stanija. Pobednica Farme 6 je još u rijalitiju javno obećala da će sa Kristijanom podeliti glavnu nagradu. Problem je nastao kada je sredinom januara dobila ukupno 25.000 evra, a ne 50.000, kako je Kristijan računao. Prema pravilima Farme, prvoplasiranom se nagrada umanjuje za njegov honorar i porez državi, tako da je Staniji uplaćeno 25.000. Uprkos tome što je Stanija bila voljna da nagradu podeli na ravne časti, Kristijan je počeo da je pritiska i zahteva celu sumu, kako je rekao, "njegovog krvavo zarađenog novca".
Pročitajte još:Stara ljubav zaborava nema! Tamara tvrdi: Makarona me moli da se pomirimo!RIJALITI BOMBA: Legendarni golgeter Crvene zvezde ulazi na „Farmu“!? (FOTO/VIDEO)
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA