Najnovije

Dodik: Ako opozicija zakaže proteste, i mi ćemo!

Protesti u Republici Srpskoj nikom ne trebaju, ali ako ih zakaže opozicija, i mi ćemo, poručio je predsednik Srpske i SNSD Milorad Dodik.

Dodik (Foto: JuTjub)

On je naveo dva razloga za to: prvi, da je SDS deo vlasti u BiH i dve godine donosi odluke na nivou BiH koje su važne za život RS, a da Srpska nije osetila nikakve koristi od toga.
Komentarišući izjavu lidera SDS Mladena Bosića da je vlast u Srpskoj u panici povodom najave protesta opozicije, on je primetio da panika nije dominantno osećanje ni kod koga u RS. „Bosić je političar koji gura jednu propalu političku opciju, onu opciju koja je izdajnička, podanička Bakiru Izetbegoviću, i to vidimo svaki dan i u svakom trenutku“, ocenio je Dodik. U prilog tome naveo je da SDS kao deo vlasti u BiH pre nekoliko meseci nije htela da podrži aranžman sa Svetskom bankom, što je, dodao je, jedinstven primer da neka država koja je uspostavila ugovorni odnos sa Svetskom bankom taj dogovor odbaci kad treba da ga ratifikuje. „Očigledno su oni u panici, a ne neko drugi“, rekao je Dodik i podsetio da je Bosić imao 24 poslanika, a danas ima 17-18.
Izvor: rs.sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA