Najnovije

SRBIJA BUKTI!! Javili se roditelji bebe koja ulazi u "Zadrugu" i rekli ovo!

Pre samo nekoliko dana podigla se neverovatna buka kada je čelnik televizije "Pink" objavio da u njegov novi rijaliti "Zadruga" ulazi osmomesečna beba!

Da li je ovo moguće (Foto: Jutjub)

Naravno, u momentu je krenula nezaustavljiva bujica negativnih komentara koja i dalje traje a da stvari budu još šokantnije, sada su i bebini roditelji izrazili želju da budu deo ovog rijalitija!
Ono što sve najviše zanima je čije je to dete, mada su ljudi iz tv "Pinka" demantovali informaciju da je beba koja će biti učesnik rijalitija usvojena, u medijima se i dalje provlači ova informacija. Prema pisanju "Telegrafa", bebini roditelji su se javili i izrazili želju da i sami budu učesnici rijalitija. Bez ikakve dileme, ako se ova informacija ispostavi kao tačna, sledi još veće ludilo nego što je to bio slučaj prethodna dva dana. Kada je reč o tome koliko dugo će beba biti deo rijalitija, spominje se da će tamo dočekati svoj 18. rođendan! Inače, kako je najavljeno, dete će imati najbolje uslove u samom rijalitiju, ništa mu neće faliti i biće zaštićeno od svega što se tamo bude dešavalo.  Ipak, da li su sve ove informacije tačne, saznaćemo 6. septembra kada je zakazan početak rijalitija. Skinuli se potpuno goli u emisiji i krenuli u akciju, pogledajte reakcije voditelja OVDE. Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Naši dani.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA