Najnovije

PRVI DUET: Niko nije provalio, ali ovo je pesma koju Anastasija peva zajedno sa Cecom! (VIDEO)

Ceca Ražnatović izbacila je novi album pod nazivom "Autogram" koji ima 11 pesama. Iako su se pesme tek nedavno pojavile na Jutjubu, one imaju već više miliona pregleda.

Anastasija i Ceca (Foto: Instagram)

S obzirom na to koliko dugo ga je najavljivala, publika nije mogla da dočeka da i ovaj album ugleda svetlost dana.

Kako je najavljivano pre izlaska albuma, na njemu su učestvovali i Veljko i Anastasija. Veljko je samo pomagao mami u odabiru pesama, dok je Anastasija učestvovala i u samom pevanju. Anastasija je već poznata po svom dobrom glasu. Ona redovno na svom Instagram profilu deli snimke na kojima peva, tako da je javnost već upoznata sa njenim pevačkim sposobnostima.  

Sada je Anastasija rešila da pripomogne i mami. Kako je Ceca rekla, do ove saradnje je došlo potpuno spontano: Pevačica je snimala u studiju, Anastasija je bila tu i samo je počela da joj peva prateće vokale.

Veliki broj Cecinih kolega, pogotovo onih koji su sa njom na albumu radili, rekao je kako je vrlo moguće da, ukoliko se Anastasija odluči da se bavi pevanjem, da će biti i mnogo bolja pevačica od mame.

Poslušajte pesmu u kojoj se čuje Anastasijino pevanje: A koje pesme je Ceca posvetila Arkanu, pogledajte OVDE. Izvor: espreso.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA