Najnovije

OTKRIO KO CINKARI STROGO ČUVANE TAJNE: Vučić „krticu“ izbacuje iz Vlade i SNS!

Mandatar za sastav nove vlade i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić je u poslednji čas rešio da iz vrha stranke, a i sa spiska ministara, izbaci jednog visokog funkcionera za koga je siguran da pojedinim stranim ambasadama u Beogradu, kao i medijima, odaje poverljive informacije.

Vučić „krticu“ izbacuje iz Vlade (Foto: Na Dlanu)

Vučić je tu odluku doneo čak i po cenu da formiranje Vlade bude prolongirano za nekoliko dana, besan što u stranci postoje oni koji se umiljavaju stancima i medijima ne vodeći računa o tome da to može imati vrlo loše posledice po stranku, tvrdi izvor Alo blizak vrhu SNS-a.
- U SNS-u nećemo više tolerisati takvo ponašanje. Ako neko misli da će dodvoravanjem strancima i medijima uspeti da se dočepa željene stolice, grdno se prevario. Na njihovu žalost, to ne ide tako, a kao nauk svima poslužiće to što će ovaj naš stranački funkcioner ostati bez funkcije u stranci, ali i bez pozicije u Vladi koja mu je bila namenjena - tvrdi izvor za isti list iz vladajuće stranke.
Povod za ovako oštru reakciju bilo je to što se u medijima pojavila informacija da je sinoć trebalo da bude održana sednica Predsedništva SNS-a na kojoj je Vučić nameravao da saopšti imena ministara. Jedan od razloga zbog kojih je sednica otkazana je upravo to što se uprkos strogoj tajnosti ta informacija našla u medijima.
- Mandatar Aleksandar Vučić uskoro će saopštiti imena ministara u novoj vladi - izjavio je Nebojša Stefanović, funkcioner SNS-a i ministar unutrašnjih poslova u tehničkoj vladi.
- Mislim da nema potrebe da se ljudi previše uzbuđuju - rekao je Stefanović i dodao da očekuje da će se u narednih nekoliko dana “sve razviti”, dodajući da zakonski rokovi nisu probijeni. Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA