Najnovije

RISTIČEVIĆ TVRDI: Boško i Radule će podržati Jeremića?!

Predsednik DJB Saša Radulović i lider Dveri Boško Obradović postigli su uoči Božića sporazum o koaliciji i dogovorili se da na predsedničkim izborima podrže Vuka Jeremića. Ovo tvrdi poslanik vladajuće koalicije Marijan Rističević pozivajući se na svoje pouzdane izvore.

Rističević (Foto: Jutjub)

- To su informacije koje su meni dojavili insajderi iz njihovoh redova. Oni su se sastali, dogovorili o zajedničkom nastupu ukoliko bude paralamentarnih izbora kao i da zajedničkim snagama podrže Vuka Jeremića na predsedničkim. Takođe sam čuo da je Radulović obećao Obradoviću 10 sigurnih mandata. Ja sam se onda raspitivao da li je to tačno, pitao sam i profesora Dušana Pavlovića šta misli o takvoj vrsti sporazuma i ostale, ali niko mi nije odogovorio- priča Rističević.
On dodaje da je Jeremić svojevrsni “poklopac“ Radulovićevog i Obradovićevog sporazuma.
- Boško je u velikom problemu, ali ipak meni su oni potpuno nespojivi. Naročito mi je interesantan Vuk Jeremić u celoj toj priči koji je poklopac na to. Ni on nikako da mi odgovori na ono što sam tvrdio da je primao milione ne samo iz čuvenog Katara nego i iz Hong Konga, i da je te pare prebaciovao na privatne račune. Neće da se izjasni - kaže Rističević.
Podsećanja radi, juče je objavljeno da zapravo Britanci ujedinjuju lidere Dveri i „Dosta je bilo”, Boška Obradovića i Sašu Radulovića.
- S obzirom na to da su Amerikanci u potpunom haosu zbog promene administracije, pa nisu ni sigurni koliko će se ovakav sastav njihove administracije zadržati u Srbiji, okupljanje srpske opozicije na sebe su preuzele britanske diplomate. NJihov glavni cilj je udruživanje Boška Obradovića i Saše Radulovića kao najžešćih protivnika aktuelnog premijera Aleksandra Vučića - naveo je izvor.

Radulović bez komentara

Radulović kaže da mu ne pada na pamet da komentariše ono što izjavljuje Marijan Rističević, ali dodaje da priča nije tačna.
- Ja zaista ne bih komentarisao stvari koje izjavljuje Rističević, a to zaista nema nikakve veze sa istinom - rekao je on.
Putin i Lukašenko naoružavaju Srbiju za balkanski rat, a o tome više možete čitati OVDE.
Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA