Najnovije

OKRŠAJ ŠEŠELJA I MRKONJIĆA: Evo kako je Šešelj odgovorio na provokacije i zapušio svima usta!

Milutin Mrkonjić, počasni predsednik Socijalističke partije Srbije, gostujući u jutarnjem programu Televizije „Pink“ zapretio je da će šefa radikala i predsedničkog kandidata Vojislava Šešelja, ukoliko mu se pojavi pred očima, „oterati u pi*ku materinu”.

Vojislav Šešelj (Foto: Jutjub)

Mrkonjić je, naime, završavajući svoje gostovanje u jutarnjem programu, na reči voditelja da ukoliko želi može ostati još malo u studiju i iskoristiti priliku da se pozdravi sa Vojislavom Šešeljom, koji treba da stigne svakog momenta, kao iz topa rekao:

- Ma šta ima da ga čekam, mogu samo da ga oteram u pi*ku materinu! - rekao je bez pardona Milutin Mrkonjić na zaprepašćenje voditelja, ali i gledalaca.
Međutim, predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojsilav Šešelj mu to nimalo nije zamerio jer je, kako kaže, uveren je da se njegov drug Mrka samo šalio. Dodaje da su se njih dvojica sreli nekoliko minuta nakon toga i imali i te kako zanimljiv razgovor.
- Ne znam za to što je rekao, mi smo se sreli posle toga. Susret je bio veoma srdačan. Pošto sam negde u novinama čitao da su on i Ružić ukrali nekome 100.000 evra za kafanskim stolom, napao sam ga odmah da mi da neki procenat od tih para što je uzeo. Mi smo u odličnim odnosima i uveren sam da se samo šalio kada je rekao to što je rekao - naveo je Šešelj.
Podsetimo, lider radikala Vojislav Šešelj i počasni predsednik socijalista i bivši ministar infrastrukture Milutin Mrkonjić su stari prijatelji, a svi još pamte opkladu njih dvojice u kojoj je ulog bilo 100 polo majica. Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA