Najnovije

POTVRĐENO - "MI - GLAS IZ NARODA" IZNAD CENZUSA: Ne možemo sa onima koji idu u strane ambasade po mišljenje, a puna ih je i vlast

Predstavnik liste "MI - Glas iz naroda, prof. dr Branimir Nestorović" Aleksandar Pavić kaže da su za njih apsolutno isključene koalicije na nivou Beograda i na republičkom nivou sa prozapadnim političkim snagama, kao i svima koji idu po svoje mišljenje u zapadne ambasade ili prestonice.

"A takvih je prepuna i sama vlast, od vrha pa nadole. Mi se na prvom mestu zalažemo za dekolonizaciju i resuverenizaciju Srbije, i u tom kontekstu je neprihvatljiva saradnja sa stranim, najpre zapadnim eksponentima ili poslušnicima", poručuje Pavić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u današnjem gostovanju na TV K1 rekao da je lista “Mi – Glas iz naroda” iznad cenzusa, a da se za cenzus bore i liste Dobro jutro Srbijo i Narodne stranke. On je rekao da lista Srbija protiv nasilja ima od 22 do 23 posto podrške. 

Ubrzo je i Meredijan kladionica značalno podigla procente listi “Mi – Glas iz naroda” i smanjila kvote da opciju da će imati više glasova kako bi imali manje gubitke.

NEMA POGAĐANJA OKO KOSOVA JER JE SRPSKO: Najsiromašniji smo u Evropi, to je najveći problem

Izvor: RT


 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA