Najnovije

Treća Srbija: DS na silu tera ljude na svoj miting!?

NOVI SAD - U silnoj želji da pokaže pojedinim strancima kako još uvek ima stranku na koju se oni mogu osloniti u izazivanju uličnih nemira u Srbiji, Demokratska stranka je odlučila da napravi protest u Beogradu. Imajući u vidu da su za protest potrebni ljudi, a da Bojan Pajtić za sobom ne može da povede ni članove svoje najuže porodice, DS se odlučio da zloupotrebom vlasti koju obavljaju u AP Vojvodina pokuša da nekako napabirči neke ljude, stoji u novom saopštenju organizacije Treća Srbija.
Treća Srbija u Somboru (Foto: Treća Srbija)

Treća Srbija u Somboru (Foto: Treća Srbija)

"Stoga Treća Srbija pita, da li su dati nalozi opštinskim odborima na teritoriji Vojvodine da svakoj osobi koja će doći na protest u subotu isplate 2500 dinara? Takođe, pitamo Pajtićev režim, da li je istina da će autobusi koji će prevoziti ljude na skup u Beogradu biti plaćani preko pokrajinskih preduzeća koja su pod kontrolom DS-a?" - kaže se u saopštenju TS. Smatramo da je važno da DS odgovori na pitanje da li je pojedinim zaposlenima koji su angažovani u pokrajinskoj administraciji, a koji imaju ugovor na određeno, zaprećeno raskidanjem ugovora ukoliko oni i njihove porodice ne budu organizovanim autobusima iz Novog Sada krenuli u Beograd u subotu, ističu u Trećoj Srbiji. Upozoravamo Pajtićeve poslušnike da bi na gore opisani način bio vršen organizovani mobing nad radnicima, sličan onom koji je vršen 2012. godine kada su zaposleni iz novosadskih i pokrajinskih javnih preduzeća bili primorani da budu u kolcentru koji je DS tada formirala u Master centru novosadskog sajma i čiji je zadatak bio poziv ljudima na privatne telefone i agitacija da se glasa za DS, poručuju iz TS. Takođe, indikativne su informacije, da se u štampariji pokrajinske vlasti, dakle u državnoj štampariji, i o državnom trošku vrši štampa velikog broja letaka i plakata kojim će se narod pozivati na protest i preko kojih će se vršiti kompromitacija vlasti u Novom Sadu, navodi se u saopštenju ove organizacije.
Pročitajte još:Đavo je odneo šalu u SrbijiLavrov o „najvećem neprijatelju Rusije“
Organizatori svih ovih radnji su isti oni koji zloupotrebljavajući sindikate u Novom Sadu već danima pokušavaju da regrutuju ljude da na ulici isteruju pravdu. Nas nikako ne bi iznenadilo i da se na skupu DS-a u Beogradu masovno pojave i crveni kartoni koji su već u Novom Sadu isprobani i koji očigledno postaju obeležje pokušaja izazivanja nove revolucije u Srbiji nalik onoj koja je bila 5. oktobra 2000, tvrde u Trećoj Srbiji. Za nas iz Treće Srbije dilema ne postoji, mi smo za drugačiju vlast u našoj zemlji i do toga težimo da dođemo legalnim putevima. Zbog toga ćemo dati sve od sebe da raskrinkamo one koji su već jednom bagerima i heklerima osvajali vlast i da im ne dozvolimo da opet preko nekog novog DOS-a i crvenih kartona umesto stisnute pesnice na silu uzmu naše živote u njihove ruke, poručuju iz Treće Srbije. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA