Najnovije

PONOVO POBEDIO: Vučić je osvojio najviše glasova na ponovljenim izborima

Kako je saopštila CRTA, lider SNS i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je na ponovljenim izborima na tri biračka mesta, u Novom Sadu, Leskovcu i Trsteniku osvojio 76,8 odsto glasova.

Izbori su ponovljeni na tri glasačka mesta (Foto: jutjub)

Na glasanje za ponovljene predsedničke izbore danas je do 20 časova izašlo ukupno 1.033 birača, odnosno 32,8 odsto građana upisanih u birački spisak, saopštila je CRTA posmatračka misija "Građani na straži".
Navedeno je da je ukupan broj birača koji je mogao da glasa bio 3.148 i da je Aleksandar Vučić osvojio najviše glasova - 793.
Za njim slede Saša Janković sa 135, Luka Maksimović (LJubiša Preletačević Beli) sa 45, Vuk Jeremić sa 13, Vojislav Šešelj sa deset, Nenad Čanak sa pet, Boško Obradović sa pet, Saša Radulović sa četiri, Aleksandar Popović sa četiri, Milan Stamatović sa dva i Miroslav Parović sa jednim glasom.
CRTA je navela da je broj nevažećih listića bio 16. Lider SNS izjavio je večeras, u obraćanju novinarima, da se veličina ne meri agresijom, da su građani na izborima i večeras ponovljenim jasno pokazali kome daju podršku i kakvu Srbiju žele i poručio da nikoga neće da poziva da izađe na ulicu. Šta su Vučiću poručili demonstranti pogledajte OVDE. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA